NHL: Obrancu Saricha zrazilo auto počas tréningu na bicykli

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 11:36 • 2 min
NHL: Obrancu Saricha zrazilo auto počas tréningu na bicykli

CALGARY - Kanadský hokejový obranca Cory Sarich skončil po pondelkovej kolízii s automobilom počas tréningu na bicykli v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v mestečku Invermere v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Skúseného 35-ročného beka po ňom transportovali do Calgary. Podľa hokejistovho agenta Tima Hodgsona je stav Saricha stabilizovaný, neutrpel život ohrozujúce poranenia. "Mám za sebou pár drsných dní. Som veľmi vďačný za podporu od lekárskeho personálu, rodiny a priateľov. Spolu s manželkou Reagan si ceníme všetky milé a povzbudzujúce slová," uvádza sa v tlačovom vyhlásení hokejového obrancu. Dĺžka jeho liečenia zatiaľ nie je známa.

 

Cory Sarich hral v minulej sezóne v tíme Colorado Avalanche, v 54 dueloch nazbieral 10 kanadských bodov za jeden presný zásah a deväť gólových prihrávok. V minulosti pôsobil aj v Calgary, Tampe Bay či Buffale, celkovo má na svojom konte 969 stretnutí v NHL a 57 zápasov v bojoch o Stanleyho pohár. V súčasnosti je bez zmluvy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona