NHL: Obranca Theodore podpísal dlhodobý kontrakt s Vegas

NETKY.SK • 25 September 2018, 10:55 • 2 min
NHL: Obranca Theodore podpísal dlhodobý kontrakt s Vegas

LAS VEGAS - Kanadský hokejový obranca Shea Theodore podpísal novú zmluvu na sedem rokov s klubom zámorskej NHL Vegas Golden Knights. Kľúčový bek vlaňajšieho nováčika súťaže zostal počas leta v pozícii obmedzeného voľného hráča a na podmienkach kontraktu sa dohodol až tesne pred štartom nového ročníka. V tíme by mal zotrvať do konca sezóny 2024/2025 a zarobí si v priemere 5,2 milióna dolárov ročne.

slovakia

left justify in out

"Sme šťastní, že sme skompletizovali káder, hoci to trvalo dlhšiu dobu, ako sme očakávali. Theodore je dobrý mladý hráč, má pred sebou niekoľko rokov v NHL a teraz sa môže naplno venovať hre," povedal generálny manažér Vegas George McPhee, ktorý priznal, že rokovania medzi zainteresovanými stranami sa natiahli preto, že talentovaný obranca požadoval od klubu zmluvu na dva roky.

Dvadsaťtriročný Theodore zažil prelomovú sezónu v NHL a zároveň premiérovú v drese Golden Knights. V 61 zápasoch základnej časti nazbieral 29 bodov (8+21), v 20 dueloch play-off mal bilanciu 6+4 a pomohol klubu k postupu do finále Stanleyho pohára. Mladý Kanaďan sa po podpise zmluvy pripojí k tímu na utorkovom tréningu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies