NHL: Obranca Spurgeon predĺžil kontrakt s Wild o ďalšie štyri roky

NETKY.SK • 22 December 2015, 09:26 • 2 min
NHL: Obranca Spurgeon predĺžil kontrakt s Wild o ďalšie štyri roky

ST. PAUL - Vedenie klubu zámorskej NHL Minnesota Wild sa dohodlo s obrancom Jaredom Spurgeonom na novej štvorročnej zmluve v celkovej hodnote 20,75 milióna dolárov. Tá súčasná vyprší 26-ročnému hokejistovi na konci tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že je to férová trhová cena. Dokázali sme si zaviazať Jareda na vrcholné obdobie jeho kariéry," uviedol po podpise kontraktu pre TSN generálny manažér "divochov" Chuck Fletcher.

 

Dvadsaťšesťročný Spurgeon si v 31 dueloch prebiehajúceho ročníka pripísal štyri góly a 12 asistencií. Je druhým najvyťaženejším korčuliarom Wild a aktuálne vedie tímovú štatistiku v počte zblokovaných striel (65). "Dokáže hrať v každej situácii, vyniká na oboch koncoch klziska, nastupuje v presilovkách i oslabeniach. Robí skrátka všetko správne, je to ideálny systémový hráč," dodal Fletcher na adresu Spurgeona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona