NHL: Obranca Schultz sa dohodol s Oilers na novom ročnom kontrakte

NETKY.SK • 30 August 2014, 08:23 • 2 min
NHL: Obranca Schultz sa dohodol s Oilers na novom ročnom kontrakte

EDMONTON - Hokejový obranca Justin Schultz bude aj v nasledujúcej sezóne NHL obliekať dres Edmontonu Oilers. S predstaviteľmi kanadského klubu sa v piatok dohodol na podmienkach nového ročného kontraktu v hodnote 3,675 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Schultz mal po vypršaní nováčikovskej zmluvy štatút obmedzeného voľného hráča. Ako najproduktívnejší a najviac vyťažovaný obranca "olejárov" žiadal od klubu výrazné navýšenie platu a dlhodobú zmluvu. Hoci si platovo polepšil, jeho agent mu dokázal vyrokovať iba kontrakt na jednu sezónu.
      

"Myslím si, že obe strany sú šťastné, že sa nám podarilo konečne dohodnúť. Som spokojný so zmluvou, samozrejme, musím ešte dokázať, že si zaslúžim aj dlhodobý kontrakt. Mám za sebou dobrý ročník, verím, že tím sa bude zlepšovať," vyslovil sa pre oficiálnu webstránku klubu kanadský zadák, ktorý v minulej sezóne zaznamenal v 74 dueloch základnej časti 33 bodov za 11 gólov a 22 asistencií. V defenzíve Oilers je jeho kolegom aj slovenský reprezentačný obranca Martin Marinčin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona