NHL: Obranca Robidas z Anaheimu má opäť zlomenú pravú nohu

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 10:08 • 2 min
NHL: Obranca Robidas z Anaheimu má opäť zlomenú pravú nohu

DALLAS - Nepríjemné spomienky na 1. kolo play off NHL bude mať hokejista Anaheimu Ducks Stephane Robidas. Obranca "káčerov" totiž v zápase na ľade Dallasu Stars utrpel zlomeninu pravej nohy a zostal na ďalšie pozorovania v dallaskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

V spomínanom zápase vyraďovacej fázy boli Robidas a Ryan Garbutt zapletení v tradičnom súboji pred bránkou Ducks, ale hráčovi hostí už museli z ľadu pomáhať kolegovia. Robidas nemohol ani malou váhou zaťažiť zlomenú nohu pri odchode z ľadovej plochy v hale American Airlines Center.
      

"Je to pre nás obrovská strata," reagoval ďalší obranca Anaheimu Cam Fowler. "Je mi to ľúto kvôli tomu chlapcovi. Tvrdo pracoval na tom, aby sa vrátil do mužstva a bol platnou súčasťou mužstva a potom ho zrazí dolu opäť taký nešťastný incident. Myslíme na neho a dúfame, že bude v poriadku."
      

Paradoxne, Robidas utrpel fraktúru rovnakej dolnej končatiny  aj 29. novembra minulého roku, tak však bol ešte hráčom a členom práve Dallasu. Vtedy absentoval štyri mesiace a na ľad sa vrátil až minulý mesiac v drese Ducks.
      

"Je to veľmi citeľná strata, pretože odvádzal skvelé výkony," dodal tréner "káčerov" Bruce Boudreau. "Samozrejme, aj chlapci na striedačke sa kvôli nemu cítili extrémne zle. Ešte nevieme akého rozsahu je zranenie, ale nevyzerá to vôbec dobre a zrejme si to vyžiada dlhší čas." 
      

V treťom stretnutí 1. kola play off vyhral Dallas nad Anaheimom 3:0 a znížil stav série na 1:2 na zápasy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona