NHL: Obranca Leddy predĺžil zmluvu s NY Islanders

NETKY.SK • 25 Február 2015, 13:34 • 2 min
NHL: Obranca Leddy predĺžil zmluvu s NY Islanders

NEW YORK - Klub zámorskej hokejovej NHL New York Islanders v utorok predĺžil zmluvu s obrancom Nickom Leddym o sedem rokov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný americký bek, víťaz Stanleyho pohára s Chicagom zo sezóny 2012/2013, mal platný kontrakt len do konca aktuálneho ročníka. Od 1. júla by sa stal obmedzeným voľným hráčom. Podľa Leddyho agenta Neila Sheehyho si mladý obranca polepší o 38,5 milióna dolárov, čo je priemer 5,5 milióna USD na sezónu. "Nick sa vypracoval na jedného z najlepších obrancov ligy v tak mladom veku. Je to typ hráča, ktorého sme chceli a potrebovali - vhodná súčasť tímu na ľade, v kabíne aj celej komunite," povedal Garth Snow, generálny manažér NY Islanders.

 

Nick Leddy prišiel k "ostrovanom" z Chicaga v októbri 2014. V NHL odohral už 319 duelov základnej časti, v play-off pridal 54 štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies