NHL: Obranca Karlsson kapitánom Ottawy

NETKY.SK • 3 Október 2014, 14:13 • 2 min
NHL: Obranca Karlsson kapitánom Ottawy

OTTAWA - Kapitánske "céčko" na drese po Jasonovi Spezzovi prevezme v klube zámorskej hokejovej NHL Ottawa Senators obranca Erik Karlsson. Informuje o tom oficiálny web "senátorov".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný švédsky bek je súčasťou organizácie už päť rokov, počas ktorých za Sens absolvoval 315 duelov základnej časti s bilanciou 63 gólov a 163 asistencií, v play-off pridal 23 štartov a v nich 15 kanadských bodov (3+12). Bronzový medailista z MS 2010 v sezóne 2011/2012 získal Norrisovu trofej pre najlepšieho obrancu zámorskej profiligy. Pre Spezzom bol kapitánom Senators iný Švéd Daniel Alfredsson, skôr aj Alexej Jašin, Randy Cunneyworth, Gord Dineen, Mark Lamb, Brad Shaw a Laurie Boschman.

 

Nový líder kabíny Ottawy deklaruje, že kapitánske "céčko" ho nezmení ako hráča ani ako človeka. "Vždy budú vzostupy aj pády. Každý deň sa pokúsim odovzdať organizácii maximum," poznamenal Karlsson a doplnil: "Nikdy nebudem Alfredssonom ani Spezzom. Vždy budem sám sebou." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies