NHL: O'Reillyho víťazný gól z vlastnej polovice, trénuje to

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:07 • 2 min
NHL: O'Reillyho víťazný gól z vlastnej polovice, trénuje to

EDMONTON - Nedeľňajší jubilejný päťstý zápas v NHL ozdobil kanadský hokejista Ryan O'Reilly nielen svojím prvým štvorbodovým zápisom (2+2) v kariére znamenajúcim víťazstvo 6:2, ale aj kurióznym gólom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník Buffala v nedeľňajšom zápase na ľade Edmontonu v 24. minúte zahanbil domáceho brankára Cama Talbota, ktorého prekonal nahodeným pukom z vlastnej polovice. Bol to v poradí tretí zásah Sabres v predmetnom stretnutí, takže mu prischol prívlastok víťazný.

"Neustále to trénujem," prezradil úspešný strelec, ktorého presný zásah ani veľmi neprekvapil. "Pre brankára je to náročná situácia, lebo nemôže presne vedieť, čo sa bude diať. Bol to šťastný odraz, ale ráta sa a beriem ho," doplnil O'Reilly, ktorý absolvoval dosiaľ deväť trojbodových zápasov v kariére, štvorbodový teraz premiérovo. "Puk sa niekoľkokrát poodrážal, ale žiadne výhovorky. Strely od červenej čiary sa musia chytať," priznal sebakriticky Talbot podľa nhl.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies