NHL: O´Reilly si chce finančne polepšiť na arbitráži

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 09:04 • 2 min
NHL: O´Reilly si chce finančne polepšiť na arbitráži

DENVER - Hokejový útočník Ryan O´Reilly sa pravdepodobne nevyhne arbitráži s Coloradom Avalanche, v porovnaní s minulou sezónou si chce finančne polepšiť.

slovakia

left justify in out

Podľa dvoch zdrojov denníka Denver Post požaduje 23-ročný hokejista od svojho doterajšieho zamestnávateľa minimálne 6,75 milióna dolárov za sezónu, o 250-tisíc viac, ako mal doteraz. Avalanche mu chcú zaplatiť 5,525 milióna dolárov, čo je 85 % z jeho doterajšieho príjmu, čiže presne minimálna suma, ktorú môže hráč dostať na arbitráži. Arbitráž je v Toronte naplánovaná na stredu.

 

Požiadať o súdne konanie sa rozhodlo vedenie Colorada, keďže sa nedokázalo s O´Reillym dohodnúť na zmluve. Podľa pravidiel si v tomto prípade môže hráč vybrať zmluvu na rok či dva, Kanaďan zvolil kratšiu verziu, o ktorej výške bude teraz rozhodovať arbitráž. O´Reilly v uplynulom ročníku strelil v 80 stretnutiach základnej časti 28 gólov a celkovo nazbieral 64 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona