NHL: O'Reilly nabúral do reštaurácie, hrozí mu trest za šoférovanie v opilosti

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 18:04 • 2 min
NHL: O'Reilly nabúral do reštaurácie, hrozí mu trest za šoférovanie v opilosti

TORONTO - Kanadský hokejista Ryan O'Reilly, ktorý iba nedávno podpísal lukratívny kontrakt s klubom NHL Buffalo Sabres, lieta v poriadnom maléri.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný majster sveta z Prahy podľa zámorských médií nabúral o štvrtej hodine ráno so svojím autom do reštaurácie Tim Hortons v mestečku Lucan v provincii Ontário a hrozí mu trest za šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

 

 

Got my new truck #heads

Fotka uverejnená používateľom Ryan O'Reilly (@snookoreilly),

     

Niekdajší hráč Colorada navyše z miesta nehody ušiel. Ako informoval denník Buffalo News, O'Reillyho neskôr zatkla polícia, keď so spolujazdcom kráčal po ulici. Pred súd by sa mal postaviť 20. augusta. 
     

"Sme si vedomí správ o incidente, ktorý sa týka Ryana O’Reillyho. Momentálne sme v procese zhromažďovania informácií a nebudeme sa k tomu viac vyjadrovať, pokiaľ sa neporozprávame so všetkými zainteresovanými stranami," uviedol vo svojom vyhlásení generálny manažér Buffala Tim Murray.

     

Ryan O'Reilly sa stal súčasťou organizácie Sabres 26. júna. Vtedy ho do Buffala vymenilo vedenie Colorada Avalanche, ktoré sa s útočníkom nevedelo dohodnúť na ďalšej spolupráci. Sabres s ním novú zmluvu podpísali už 3. júla, pričom O'Reilly na základe kontraktu dostane za sedem rokov celkovo 52,5 milióna dolárov. Ide o najlukratívnejšiu zmluvu v histórii "šabieľ".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies