NHL: NY Rangers zdolali St. Louis, Sekerov Dallas porazil LA

NETKY.SK • 3 Marec 2022, 08:49 • 2 min
NHL: NY Rangers zdolali St. Louis, Sekerov Dallas porazil LA

NEW YORK – Hokejisti Seattlu Kraken zvíťazili v domácom zápase NHL nad Nashville Predators 4:3. Bolo to pre nich prvé víťazstvo po siedmich prehrách a celkovo 17. v nováčikovskej sezóne. Po 56 odohratých zápasoch majú na konte 39 bodov a v tabuľke Západnej konferencie sú na predposlednom 15. mieste. Za nimi je iba Arizona, ktorá však odohrala o tri zápasy menej.

slovakia

left justify in out

Seattle prehrával 2:0, nakoniec zvíťazil 4:3!

 

Domáci v zápase prehrávali 0:2, no v 2. tretine strelili v priebehu necelých troch minút tri góly a otočili na 3:2. Na priebežných 3:3 vyrovnal druhým gólom v zápase Matt Duchene. Rozhodujúci gól strelil v 44. minúte Colin Blackwell.

Švajčiarsky kapitán "predátorov" Roman Josi zaznamenal dve asistencie, čím prekonal métu 500 bodov v základnej časti NHL. Dosiahol na ňu v 732. zápase, pričom z aktívnych obrancov NHL bol rýchlejší len Erik Karlsson (613 zápasov).

 

 

V drese Rangers zahviezdil Adam Fox

 

Hokejisti New Yorku Rangers zvíťazili nad St. Louis Blues 5:3. Pre hostí to bola prvá prehra po štyroch víťazstvách, Rangers zabodovali naplno po dvoch prehrách. Na víťazstve domácich sa tromi asistenciami podieľal 24-ročný americký obranca Adam Fox. V 51 zápasoch nazbieral 53 kanadských bodov za 7 gólov a 46 asistencií a v bodovaní obrancov celej súťaže je na druhom mieste za Caleom Makarom z Colorada.

Zápas priniesol viacero zvratov. Rangers viedli od 37. minúty 2:0, no Blues v závere druhej časti strelili v rozmedzí 134 sekúnd tri góly a otočili na 3:2. Záverečná tretina však patrila domácim, ktorí v nej strelili tri góly.

 

 

Dallas otočil zápas proti LA, Sekere ani Studenič nenastúpili

 

Hráči Los Angeles Kings viedli na ľade Dallasu 1:0 aj 3:1, ale napriek tomu odišli bez bodov. Dva góly Artura Kalijeva v 2. tretine znamenali náskok 3:1, no Stars ešte do druhej prestávky stihli tromi gólmi otočiť skóre vo svoj prospech na konečných 4:3. V drese Stars nenastúpil slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý od 28. januára absentuje pre zranenie v hornej časti tela. Na premiéru v drese Dallasu naďalej čaká útočník Marián Studenič, ktorého klub nedávno získal z New Jersey Devils.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Stars (@dallasstars)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies