NHL: NY Rangers povolali Hrivíka do prvého tímu

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 11:45 • 2 min
NHL: NY Rangers povolali Hrivíka do prvého tímu

NEW YORK - Slovenský hokejista Marek Hrivík sa po konci sezóny v nižšej zámorskej súťaži AHL presunie do prvého tímu New Yorku Rangers.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu NHL ho vo štvrtok povolalo z farmárskeho mužstva Hartford Wolf Pack spolu s krídelníkom Nicklasom Jensenom a obrancom Chrisom Summersom.

 

Všetci traja budú s newyorským tímom počas play off trénovať a čakať na svoju šancu. Do hry by mohli zasiahnuť v prípade väčšieho počtu zranení. Rangers sú krok od postupu do semifinále Východnej konferencie NHL, v sérii 1. kola s Montrealom vedú 3:2 na zápasy. Hrivík tak zatiaľ nie je k dispozícii slovenskej reprezentácii, ktorá sa pripravuje na májové MS.

 

Hrivík už v tejto sezóne odohral za "jazdcov" 16 zápasov, v ktorých si pripísal dve asistencie. Väčšinu ročníka však strávil 25-ročný útočník na farme, so 40 bodmi (16+24) v 56 dueloch bol tretím najproduktívnejším hráčom Wolf Pack. Pre Hartford sa sezóna skončila už po základnej časti AHL, v Atlantickej divízii obsadil beznádejne posledné miesto, keď od postupovej pozície ho delilo priepastných 42 bodov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies