NHL: NY Rangers krôčik od postupu, v nedeľu rozhodol St. Louis

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 07:49 • 2 min
NHL: NY Rangers krôčik od postupu, v nedeľu rozhodol St. Louis

NEW YORK - Hokejisti tímu New York Rangers sú už len krôčik od postupu do záverečných duelov o Stanleyho pohár. V nedeľňajšom štvrtom zápase finále Východnej konferencie zámorskej NHL zvíťazili "jazdci" na domácom ľade nad Montrealom 3:2 po predĺžení a vedú v sérii hranej na štyri víťazstvá už 3:1.

slovakia

left justify in out

O triumfe Rangers rozhodol v 67. min Martin St. Louis, ktorý prekonal Dustina Tokarského. Ten dostal v bránke Canadiens opäť príležitosť pred Slovákom Petrom Budajom a pripísal si 26 úspešných zákrokov. Súboj v Madison Square Garden sledovalo 18 006 divákov. Piate stretnutie týchto dvoch súperov v rámci konferenčného finále sa hrá v utorok 27. mája v Montreale.

Výsledok nedeľňajšieho štvrtého stretnutia finále Východnej konferencie v zámorskej hokejovej NHL (hrá sa na štyri víťazstvá): 


New York Rangers - Montreal 3:2 po predĺžení (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0) - stav série: 3:1 
Góly: 8. Hagelin (Boyle, McDonagh), 40. Brassard (Girardi, H. Lundqvist), 67. St. Louis (Hagelin, B. Richards) - 29. Bouillon (Desharnais, R. Bourque), 42. Subban (A. Markov, Desharnais)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona