NHL: NY Islanders s Halákom podľahol New Jersey po nájazdoch

NETKY.SK • 3 Október 2014, 07:35 • 2 min
NHL: NY Islanders s Halákom podľahol New Jersey po nájazdoch

NEW YORK - Hokejisti NY Islanders prehrali v prípravnom zápase pred novou sezónou NHL na ľade New Jersey 1:2 pp a sn. V bránke hostí dostal príležitosť Slovák Jaroslav Halák, ktorý sa prezentoval 21 úspešnými zákrokmi. V samostatných nájazdoch ho dokázal prekonať iba Travis Zajac, ktorého presný zásah bol napokon víťazný.

slovakia

left justify in out

V noci na piatok sa nedarilo ani Floride, keď podľahla Tampe Bay hladko 0:3. V drese Panthers nechýbal útočník Tomáš Kopecký, ktorý zaznamenal jednu mínusku a dve strely na súperovu bránku. Celkovo odohral 11:37 minút. Do zápasu zasiahol aj ďalší slovenský reprezentant - Richard Pánik (Tampa Bay) strávil na ľade viac ako 12 minút, do štatistík sa ale nezapísal.

 

Edmonton v zostave s obrancom Martinom Marinčinom nestačil na Vancouver a prehral 1:2. Dvadsaťdvaročný bek odohral 21:34 minút, počas ktorých si zaknihoval jeden mínusový bod a jeden neúspešný strelecký pokus. 
      
Výsledky prípravných stretnutí:
New Jersey - NY Islanders 2:1 pp a sn
Washington - Philadelphia 3:2 pp a sn
Florida - Tampa Bay 0:3
St. Louis - Minnesota 4:1
Calgary - Winnipeg 4:2
Colorado - Los Angeles 1:2 pp a sn
Edmonton - Vancouver 1:2

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies