NHL: NY Islanders, Edmonton a Washington angažovali mladíkov

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 15:29 • 2 min
NHL: NY Islanders, Edmonton a Washington angažovali mladíkov

NEW YORK - Kluby zámorskej hokejovej NHL sa s blížiacim sa záverom základnej časti a v niektorých prípadoch aj sezóny už pripravujú na budúcnosť a podpisujú zmluvy s mladými hráčmi prevažne z vysokoškolských či juniorských súťaží.

slovakia

left justify in out

V utorok sa zástupcovia tímu New York Islanders dohodli na spolupráci s útočníkom Rossom Johnstonom, ktorý uplynulé štyri ročníky strávil v kanadskej QMJHL. V aktuálnom ročníku hral za mužstvo Charlottetown Islanders, v 44 zápasoch mal bilanciu 18 gólov a 14 asistencií. S "ostrovanmi" z profiligy podpísal 21-ročný krídelník nováčikovskú zmluvu na tri roky. 

 

Washington si zaviazal útočníka Travisa Boyda, ktorý doteraz v NCAA hral za University of Minnesota. Dvadsaťjedenročný Američan súhlasil s podmienkami spolupráce na dva roky, ročník 2014/2015 dokončí vo farmárskej AHL v tíme Hershey Bears. 

 

Klub Edmonton Oilers, ktorý už nemá šancu kvalifikovať sa do bojov o Stanleyho pohár, podpísal zmluvu na dva roky s obrancom Joeym LaLeggiom. Dvadsaťdvaročný Kanaďan pôsobil tiež v NCAA a za University of the Denver sa mu darilo aj bodovo, keď v ročníku 2014/2015 v 37 zápasoch zaznamenal 15 presných zásahov a 25 gólových prihrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies