NHL: Novoročný duel Winter Classic zorganizujú Blues, privítajú Chicago s Hossom

NETKY.SK • 10 August 2016, 09:33 • 2 min
NHL: Novoročný duel Winter Classic zorganizujú Blues, privítajú Chicago s Hossom

NEW YORK - Klub zámorskej NHL St. Louis Blues získal právo usporiadať v nadchádzajúcej sezóne tradičný novoročný duel Winter Classic.

slovakia

left justify in out

Prestížny zápas sa uskutoční 2. januára 2017 na bejzbalovom štadióne Busch Stadium v St. Louis a domáci "bluesmani" v ňom privítajú hokejistov Chicaga Blackhawks, ktorých dres oblieka aj skúsený slovenský útočník Marián Hossa.

 

Blues dostali možnosť zorganizovať "zimnú klasiku" na otvorenom štadióne v sezóne, v ktorej budú oslavovať jubilejných 50 rokov od vstupu klubu do slávnej profiligy. "Blues a Blackhawks pomôžu pripomenúť expanziu NHL smerom na západ, zároveň budeme mať príležitosť upozorniť na neuveriteľný rozvoj hokeja v St. Louis," uviedol pre oficiálny ligový portál komisár NHL Gary Bettman.

 

Pre Blues to bude prvý zápas pod holým nebom v základnej časti NHL. Blackhawks absolvujú Winter Classic po rokoch 2009 a 2015 tretíkrát v histórii, okrem novoročnej klasiky odohrali v minulosti aj ďalšie dva duely na otvorenom štadióne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies