NHL: Nočná mora Devils trvá, v nájazdoch prehrali už 17 duelov

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 11:12 • 2 min
NHL: Nočná mora Devils trvá, v nájazdoch prehrali už 17 duelov

NEWARK - Hokejisti New Jersey Devils ani po piatku nepoznajú chuť víťazstva v rozstreloch samostatných nájazdov a ich bilancia v tejto činnosti je tragická: vo všetkých trinástich prípadoch v tomto ročníku v nich ťahali za kratší koniec a v súčte so štyrmi nezdarmi zo záveru minulej neuspeli už sedemnástykrát v sérii.

slovakia

left justify in out

Je to najhoršia bilancia v NHL v histórii. Devils natiahli sériu neúspechov v piatok doma proti tímu New York Islander, keď na strane domácich uspel len Damien Brunner, no u súpera pochodili Frans Nielsen, Josh Bailey aj Ryan Strome. Z celkovo 40 tohtosezónnych nájazdov premenili hráči Devils iba štyri. "Je to už takmer komické," zhodnotil krátko spomenutý nezdar autor gól Devils v piatkovom zápase Ryan Carter.

 

Devils naposledy uspeli v samostatných nájazdoch 10. marca 2013, keď Patrik Eliáš premenil rozhodujúci pokus proti Winnipegu. New Jersey patrí 10. priečka vo Východnej konferencii s 86 bodmi a ak by vyhralo aspoň polovicu nájazdov, malo by reálnu šancu na play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies