NHL: New York Islanders prepustili trénera Capuana

NETKY.SK • 17 Január 2017, 22:01 • 2 min
NHL: New York Islanders prepustili trénera Capuana

NEW YORK - Jack Capuano už nie je trénerom hokejistov New Yorku Islanders. Vedenie zímu zámorskej NHL ho v utorok po necelých siedmich sezónach vo funkcii prepustilo. Dočasne ho na trénerskom poste nahradí asistent generálneho manažéra "ostrovanov" Doug Weight.

slovakia

left justify in out

Tím sa momentálne nachádza mimo priečok zaručujúcich postup do play off. Patrí mu posledná pozícia vo Východnej konferencii so 42 bodmi. Capuano sa stal koučom Islanders v novembri 2010 a trikrát svojich zverencov priviedol do vyraďovačky - v rokoch 2013, 2015 a 2016.

 

Islanders koncom minulého roka poslali slovenského brankára Jaroslava Haláka do farmárskeho tímu Bridgeport Sound Tigers v nižšej AHL. Stalo sa tak po tom, čo o neho po zaradení na waiver listinu nechránených hráčov neprejavil záujem žiadny z ostatných klubov zámorskej profiligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona