NHL: New Jersey sa v nájazdoch nedarí, prehrali aj deviatykrát

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 17:39 • 2 min
NHL: New Jersey sa v nájazdoch nedarí, prehrali aj deviatykrát

NEWARK - Hokejistom tímu New Jersey Devils sa v tejto sezóne v zámorskej NHL nedarí v samostatných nájazdoch. Vo štvrtok v domácom prostredí nezvládli v zápase proti Phoenixu už deviaty rozstrel v ročníku, keď z troch pokusov opäť ani raz neskórovali.

slovakia

left justify in out

 V riadnom hracom čase sa súboj skončil nerozhodne 2:2. Neúspešnými exekútormi Devils boli Damien Brunner, Ryane Clowe a Patrik Eliáš. Stále tak platí, že v tejto sezóne premenili hráči New Jersey zatiaľ len jediný nájazd - Reid Boucher uspel začiatkom decembra v mikrosúboji s gólmanom Montrealu Petrom Budajom.

 

"Odohrali sme dobrý zápas, ale nezískali sme dva body, čo je frustrujúce. Opäť sme prehrali v nájazdoch. Je to asi v našich hlavách," povedal pre NHL.com Ryan Clowe, ktorý vo štvrtok znížil na 1:2 len 3 desatiny sekundy pred druhou sirénou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona