NHL: New Jersey pokračujú v katastrofálnych výsledkoch, Toronto zdolalo Carolinu

NETKY.SK • 8 Február 2022, 09:28 • 2 min
NHL: New Jersey pokračujú v katastrofálnych výsledkoch, Toronto zdolalo Carolinu

NEW YORK – Tatarove New Jersey prehralo siedmykrát v rade! Slovenský útočník sa znova nepresadil a jeho diabli pokračujú v podávaní hrôzostrašných výkonov.

slovakia

left justify in out

Tatar nebodoval už v 11 zápasoch

 

Hokejisti New Jersey utrpeli v NHL siedmu prehru za sebou. Na ľade Ottawy podľahli 1:4, slovenský útočník Tomáš Tatar odohral za hostí 12:33 minúty a trikrát vystrelil na bránku. 

 

Tatar má po 43 zápasoch bilanciu 8 gólov a 9 asistencií a na kanadský bod čaká od 6. januára, keď mal proti Columbusu bilanciu 1+1. Odvtedy nebodoval v 11 zápasoch za sebou.

 

Po All Star víkende v Las Vegas pribudol na covidovú listinu druhý najproduktívnejší hráč Devis Jack Hughes. Aj jeho absencia sa podľa kapitána Nica Hischiera podpísala pod siedmu prehru v sérii. „Je to frustrujúce. Keď máte toľko prehier, musíte pracovať dvakrát tak tvrdo ako doteraz, ale to sme nespravili. Nikto nechce byť tam, kde sme my teraz. Vieme však, že je to na nás a že nikto to za nás nespraví. Nemôžeme hrať na efekt, ale tak, aby sme konečne víťazili," povedal Hischier.

 

Na striedačku New Jersey sa vrátil tréner Lindy Ruff, ktorý vynechal dva zápasy pre úmrtie otca. Jubilejný 800. zápas odohral obranca Devils P. K. Subban. Devils sú po 15. prehre v sezóne na 14. mieste Východnej konferencie a pred Ottawou, ktorá má o 5 odohratých zápasov menej, majú náskok iba bod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ottawa Senators (@senators)

 

Toronto vo vyrovnanom zápase porazilo Carolinu

 

Kanadský útočník Connor Brown prispel k víťazstvu Ottawy gólom a asistenciou. Za sebou mal 10-zápasovú absenciu pre zlomeninu čeľuste a nastúpil so špeciálnym krytom spodnej časti tváre. Pred zápasom s nami absolvoval iba jeden tréning a cítil to. Je však výborný hráč a sotva sa v zápase dostal do tempa, bol nebezpečný. Napokon spečatil naše víťazstvo a jeho gól nás definitívne upokojil," citoval trénera "senátorov" D. J. Smitha web nhl.com.

Hráči Toronta ukončili štvorzápasovú víťaznú sériu Caroliny a zdolali ju prvýkrát od 23. decembra 2019. Hurricanes v zápase viedli 1:0 aj 3:2, ale kanadský útočník Marner v 55. minúte vyrovnal a v 63. minúte rozhodol o víťazovi zápasu. Svoju sériu s minimálne jedným gólom predĺžil na 8 zápasov. Počas nej strelil 10 gólov a dosiahol najdlhšiu gólovú šnúru spomedzi hráčov Maple Leafs od sezóny 1984/1985. Bol to trochu bláznivý zápas. Pred ním sme si hovorili, že iba pracovná morálka a chuť pobiť sa o výsledok nás privedú k víťazstvu. To sa aj potvrdilo. V zápase sme prehrávali, no vraveli sme si, že môžeme zvíťaziť, ak neprestaneme tvrdo pracovať. A to sa aj stalo," povedal Marner.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies