NHL: New Jersey Devils podpísali kontrakt s Gomezom

NETKY.SK • 1 December 2014, 19:34 • 2 min
NHL: New Jersey Devils podpísali kontrakt s Gomezom

NEW YORK - Zámorský hokejový klub NHL New Jersey Devils podpísal kontrakt s útočníkom Scottom Gomezom, ktorý mal štatút voľného hráča. V pondelok o tom bez ďalších podrobností informoval klub.

slovakia

left justify in out

Gomez sa s "diablami" pripravoval v tréningovom kempe a trénoval s tímom aj keď bol doma. Devils reagovali na zranenia Travisa Zajaca a Martina Havláta, ktorí neodcestovali s tímom na zápas do Pittsburghu. Gomez trénoval vo formácii s českými útočníkmi Patrikom Eliášom a Jaromírom Jágrom.
     

Tridsaťtriročného Gomeza si Devils vybrali v drafte 1998 v prvom kole z 27. miesta a v drese New Jersey odohral aj svojich prvých sedem sezón v NHL. V roku 2000 získal Calderovu trofej pre najlepšieho nováčika NHL a v rokoch 2000 a 2003 sa tešil zo zisku Stanleyho pohára.
     

V posledných rokoch však jeho hviezda zhasla, v uplynulom ročníku pôsobil vo Floride Panthers a v 46 zápasoch strelil dva góly a zaznamenal 10 asistencií. Celkovo odohral v zámorskej profilige 14 sezón za New Jersey, New York Rangers, Montreal Canadiens, San Jose Sharks a Floridu a v 987 zápasoch má bilanciu 173+713.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona