NHL: Ned Flanders na novej Budajovej prilbe ako všemocný boh Thor

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 11:51 • 2 min
NHL: Ned Flanders na novej Budajovej prilbe ako všemocný boh Thor

NEW YORK - Slovenský hokejový brankár zaznamenal v noci na utorok prvé víťazstvo v drese svojho nového klubu v zámorskej NHL Tampa Bay Lightning. K úspešnému vystúpeniu mu pomohla už aj nová maska, ktorej dominuje jeho obľúbený charakter zo slávneho animovaného seriálu Simpsonovci - Ned Flanders.

slovakia

left justify in out

Ten sa tentokrát predstavil v podobe Thora - severského boha hromu a blesku, čo priamo súvisí s názvom klubu z Tampy. Lightning totiž znamená v preklade práve blesk. Masku mu vytvoril opäť Dave Gunnarsson, s ktorým Budaj spolupracuje už dlhé roky. Ned Flanders sa objavil aj na prilbách v jeho predchádzajúcich kluboch Los Angeles Kings či Montreale Canadiens.

 

 

Tridsaťštyriročný brankár sa v novej maske premiérovo ukázal v noci na utorok proti New Yorku Rangers a svojich spoluhráčov doviedol k víťazstvu 3:2. Budaj kryl 26 striel súpera a mal 92,9% úspešnosť zákrokov. Zároveň to bol jeho prvý triumf v drese Tampy Bay po príchode z Los Angeles.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies