NHL: Navrátilec Timonen vhodil čestné buly, mal husiu kožu

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:01 • 2 min
NHL: Navrátilec Timonen vhodil čestné buly, mal husiu kožu

PHILADELPHIA - Zdravie mu už neslúži ako kedysi, nehokejový návrat do Philadelphie však prežíval každučkým pórom tela. Čestné buly pred stredajším zápasom proti Chicagu vhodil dlhoročný obľúbenec domácich priaznivcov Kimmo Timonen.

slovakia

left justify in out

"Mal som husiu kožu. Je veľká česť byť tu, vynárajú sa mi mnohé spomienky na pekné časy. Mal som chuť zhodiť sako a vysoko zdvihnúť ruky, ale už nie som taký ohybný," hovoril 40-ročný Fín. Pre krvné zrazeniny v pravom lýtku a pľúcach vynechal podstatnú časť minulej sezóny a Flyers ho vo februári vymenili do Chicaga, kde využil jedinečnú šancu získať na sklonku kariéry prvý raz Stanleyho pohár. "Každému želám, aby dostal šancu vyhrať ho, lebo je to niečo výnimočné," doplnil Timonen. Rodák z Kuopia odohral za "letcov" 519 zápasov, v ktorých nazbieral 270 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies