NHL: Nashville prišiel pred zápasom proti Anaheimu o najproduktívnejšieho Johansena

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 10:28 • 2 min
NHL: Nashville prišiel pred zápasom proti Anaheimu o najproduktívnejšieho Johansena

ANAHEIM - Nashville si musí v zostávajúcom priebehu vyraďovacích bojov zámorskej súťaže NHL poradiť bez svojho najproduktívnejšieho hokejistu Ryana Johansena. Stav finálovej série play off Západnej konferencie medzi Predators a Anaheimom je 2:2 na zápasy, piaty duel sa odohrá v noci zo soboty na nedeľu od 1.15 h SELČ na ľade Ducks.

slovakia

left justify in out

Stredný útočník viedol elitnú formáciu "predátorov" s krídelníkmi Filipom Forsbergom a Viktorom Arvidssonom. Nazbieral trinásť bodov v štrnástich stretnutiach, predtým v základnej časti mal na konte 61 bodov a spoločne s Arvidssonom boli na čele tímovej produktivity. Johansen sa zranil vo štvrtom zápase série s Ducks, v ktorom Predators prehrali 2:3 po predĺžení, následne podstúpil operáciu ľavého stehna.

 

Jeho zamestnávateľ nešpecifikoval, kedy ani ako došlo k zdravotnej indispozícii, zrejmé však je, že 24-ročný Kanaďan potrebuje na zotavenie minimálne dva mesiace. Informovala o tom agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies