NHL: Nashville našiel elitného centra, po 18 rokoch

NETKY.SK • 7 Január 2016, 08:50 • 2 min
NHL: Nashville našiel elitného centra, po 18 rokoch

COLUMBUS - Hokejový Columbus sa vzdal služieb svojho elitného centra Ryana Johansena, ktorého vymenil do Nashvillu za obrancu Setha Jonesa. Kanadský stredný útočník celú svoju doterajšiu kariéru strávil v drese Blue Jackets, v tejto sezóne nazbieral v 38 zápasoch solídnych 26 bodov (6+20).

slovakia

left justify in out

"Pocity mám z toho všetkého ako na horskej dráhe. V Nashville je skvelý klub, pred ktorým sme sa ja i zvyšok ligy vždy mali na pozore. Otvára sa mi obrovská príležitosť posunúť sa v kariére ďalej a azda byť aj súčasťou budovania majstrovského tímu," citoval oficiálny server NHL 23-ročného Johansena. "Som presvedčený, že dnes sme získali to, čo sa nám za 18 rokov klubovej histórie od nášho vstupu do ligy nepodarilo - získať centra číslo jeden. Mali sme tu veľa kvalitných hráčov, mnohých dobrých stredných útočníkov, ale po takejto skutočnej jednotke sme prahli už veľmi dlhý čas," priznal generálny manažér "predátorov" David Poile.

Mladý americký zadák Seth Jones bol celú svoju doterajšiu kariéru verný farbám Predators, v 40 dueloch tohto ročníka dosiahol bilanciu 1+10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona