NHL: Najproduktívnejší hráč NY Rangers Zibanejad má otras mozgu

NETKY.SK • 1 December 2017, 13:02 • 2 min
NHL: Najproduktívnejší hráč NY Rangers Zibanejad má otras mozgu

NEW YORK - Hokejista Mika Zibanejad v službách tímu severoamerickej NHL New York Rangers utrpel otras mozgu a vynechá neurčité obdobie. V utorok o tom verejnosť informoval tréner "jazdcov" Alain Vigneault.

slovakia

left justify in out

Zibanejad utrpel úraz hlavy pri bodyčeku Darrena Helma z Detroitu Red Wings v piatkovom stretnutí. Následne odohral duel proti Vancouveru, no potom sa uňho objavili symptómy otrasu mozgu.

 

Dosiaľ najproduktívnejší hráč i najlepší strelec Rangers v tejto sezóne Zibanejad sa zúčastnil i na rozkorčuľovaní pred utorňajším zápasom proti Floride, no na poslednú chvíľu ho vyradili zo zostavy.

Dvadsaťštyriročný potomok iránskeho otca a fínskej matky narodený v Štokholme odohral v ročníku 2017/2018 zatiaľ 24 zápasov, v ktorých získal 22 bodov za 11 gólov a rovnaký počet asistencií. V zámorskej profilige pôsobil i v Ottawe Senators.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona