NHL: Najlepší vstup Edmontonu do sezóny za ostatných 31 rokov

NETKY.SK • 24 Október 2016, 12:33 • 2 min
NHL: Najlepší vstup Edmontonu do sezóny za ostatných 31 rokov

WINNIPEG - V klube zámorskej hokejovej NHL Edmonton Oilers majú dôvod na radosť. Nie iba z nedeľňajšieho triumfu 3:0 na winnipegskom Investors Group Field nad domácimi Jets 3:0, ale aj z úspešného vstupu do novej sezóny.

slovakia

left justify in out

"Olejári" v úvodných šiestich dueloch nového súťažného ročníka totiž zaznamenali až päť víťazstiev, čo sa im naposledy podarilo v sezóne 1985/1986. Tím v kádri so slovenským obrancom Andrejom Sekerom pod vedením trénera Todda McLellana figuruje aktuálne na pozícii lídra v tabuľke Pacifickej divízie i Západnej konferencie.


Hrdinom nedeľňajšieho duelu sa stal hosťujúci brankár Cam Talbot, ktorý zneškodnil všetkých 31 striel domáceho Winnipegu. Dvadsaťdeväťročný gólman zažil atmosféru zápasu na nekrytom štadióne tretí raz v kariére, ale premiérovo priamo na ľade. Stal sa tretím brankárom v histórii takýchto stretnutí so shutoutom po Miikkovi Kiprusoffovi (v drese Calgary 2011) a Jonasovi Hillerovi (Anaheim 2014). "Bol som naozaj nadšený z tejto príležitosti. Atmosféra bola skvelá, ľad v dobrom stave. V takýchto zápasoch je to pre hráčov vždy veľká zábava. Tešil som sa a dúfal v zisk dvoch dôležitých bodov, čo sa nám aj podarilo," komentoval Talbot.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona