NHL: Najdlhší zápas v histórii Nashvillu ukončil Fisher

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 11:20 • 2 min
NHL: Najdlhší zápas v histórii Nashvillu ukončil Fisher

NASHVILLE - Presne 111:12 min trval najdlhší duel hokejistov Nashvillu v ich klubovej histórii píšucej sa od roku 1997.

slovakia

left justify in out

V dvanástej minúte tretieho predĺženia štvrtkového štvrtého duelu semifinále Západnej konferencie NHL proti San Jose ho ukončil skôr sviatočný strelec Mike Fisher, ktorý svojím druhým gólom v stretnutí rozhodol o víťazstve 4:3. "Som taký šťastný za hráčov, že sa im to podarilo. Stálo ich to veľa úsilia. Veľké víťazstvo, ak vezmeme do úvahy črtajúci sa scenár: mohli sme prehrávať 1:3 na zápasy, takto je to 2:2. Naši chlapci dnes hrali ako šampióni," pochválil svoju družinu tréner Peter Laviolette.

Predators rýchlo viedli 1:0 aj 2:1, ale neskôr zaostávali 2:3 a až James Neal 4:21 min pred naplnením riadneho hracieho času vybojoval predĺženie. Napokon prišli na rad tri. "Snažili sme sa nájsť energiu, hrať kolektívne, jednoducho a pomôcť jeden druhému. Súper rovnako, takže tempo ustrnulo. Dalo sa predpokladať, že puk sa budú oba tímy snažiť dostať do bránky dorážkami, všemožne," povedal podľa nhl.com Fisher, ktorý v rozhodujúcej chvíli dobre vystihol brankárom Martinom Jonesom vyrazenú strelu a pohodlne zasunul puk za jeho chrbát. Piaty diel série je na programe v sobotu v San Jose.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies