NHL: Na súpiske tréningového kempu Chicaga aj Kane

NETKY.SK • 17 September 2015, 10:02 • 2 min
NHL: Na súpiske tréningového kempu Chicaga aj Kane

CHICAGO - Patrick Kane sa zúčastní na predsezónnom tréningovom kempe klubu zámorskej NHL Chicago Blackhawks aj napriek tomu, že čelí obvineniu zo znásilnenia. Elitný útočník figuruje na súpiske, ktorú pred víkendovým kempom zverejnilo vedenie úradujúcich držiteľov Stanleyho pohára.

slovakia

left justify in out

Informáciu o účasti zatiaľ nepotvrdil Kaneov agent Pat Brisson, ktorý pre agentúru AP uviedol, že viac detailov o situácii oznámi novinárom v piatok. V dome amerického útočníka malo začiatkom augusta dôjsť k údajnému sexuálnemu napadnutiu mladej ženy. Kane zatiaľ nebol v prípade obvinený, aktuálne prebieha vyšetrovanie.

 

Žena z Hamburgu, predmestia Buffala, obvinila trojnásobného držiteľa Stanleyho pohára a štvornásobného účastníka Zápasu hviezd NHL zo sexuálneho napadnutia. Údajná obeť po útoku navštívila nemocnicu, kde sa podrobila vyšetreniam.

 

Už v roku 2009 mal Kane problémy s políciou, keď sa dostal v Buffale do konfliktu s taxikárom a čelil obvineniu z jeho napadnutia

 

V tréningovom kempe Blackhawks sa stretnú aj piati slovenskí hokejisti. K trojici Marián Hossa, Marko Daňo, Radovan Bondra pribudli vo štvrtok Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký, ktorým klub ponúkol skúšobné kontrakty. Obaja sú neobmedzení voľní hráči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies