NHL: Musíme strieľať viac gólov, poukázal Hossa

NETKY.SK • 29 Október 2015, 13:17 • 2 min
NHL: Musíme strieľať viac gólov, poukázal Hossa

ChICAGO - Hokejisti Chicaga Blackhawks vyhrali v zámorskej NHL aj bez elitného obrancu Duncana Keitha štyri zápasy za sebou.

slovakia

left justify in out

Výborné výsledky dosiahli najmä vďaka skvelej forme brankára Coreyho Crawforda a obrannej hre, v útoku sa však obhajcovi Stanleyho pohára veľmi nedarí.

V uplynulých dvoch dueloch na domácom ľade Blackhawks dokonca nestrelili v riadnom čase ani jeden gól a zápasy s Tampou Bay Ligtning a Anaheimom Ducks sa skončili po 60 minútach netradičným skóre 0:0. Obe stretnutie Chicago vyhralo vďaka gólom kapitána Jonathana Toewsa, ktorý udrel vždy v úvodnej minúte predĺženia. "Je dôležité, že sme našli spôsob ako vyhrať tieto tesné zápasy. Určite sa však musíme zlepšiť v ofenzíve a strieľať viac gólov," poznamenal pre denník Chicago Sun-Times útočník Chicaga Marián Hossa, ktorý má zatiaľ na konte jeden gól a tri asistencie.

 

Skúsenému slovenskému krídelníkovi sa pozdáva novinka v predĺžení, ktorú vedenie zaviedlo pred začiatkom sezóny. "Hra troch hráčov proti trom je zaujímavá. Vzniká veľa brejkových situácií a divákov to baví. Určite je to zábavnejšie ako nájazdy," dodal Hossa.

Najbližšie sa Chicago predstaví v noci na piatok na ľade Winnipegu Jets.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies