NHL: Murray má v Columbuse nový kontrakt na dva roky

NETKY.SK • 12 Február 2016, 13:32 • 2 min
NHL: Murray má v Columbuse nový kontrakt na dva roky

COLUMBUS - Kanadský obranca Ryan Murray podpísal nový kontrakt na dva roky v hodnote 5,65 milióna amerických dolárov s klubom zámorskej hokejovej NHL Columbus Blue Jackets.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný bek je spolu s Boonom Jennerom a Gregorym Campbellom jedným z troch hráčov Columbusu, ktorí odohrali v tejto sezóne všetkých doterajších 56 zápasov. Na konte má zatiaľ 17 bodov za štyri góly a 13 asistencií. Priemerne odohrá 22:27 minút.

 

"Ryan je talentovaný, bystrý hráč, ktorý podáva na modrej čiare stabilné výkony. Sme extrémne šťastní, že sme si ho udržali. Začal častejšie nastupovať na ľad, ukazuje konštantné zlepšenie, je prínosom pre tím počas celej sezóny," povedal v stanovisku generálny manažér Blue Jackets Jarmo Kekäläinen. 

 

Murray je dvojka draftu NHL z roku 2012, celkovo má v 133 dueloch profiligy na konte 41 bodov. Prvého júla by sa stal neobmedzeným voľným hráčom. Informuje oficiálna stránka NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies