NHL: Montreal získal z Chicaga Shawa, Dána Ellera poslal do Washingtonu

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 09:32 • 2 min
NHL: Montreal získal z Chicaga Shawa, Dána Ellera poslal do Washingtonu

BUFFALO - Klub zámorskej hokejovej NHL Montreal Canadiens zrealizoval v rámci vstupného draftu dve hráčske výmeny. Najprv poslal do Washingtonu Dána Larsa Ellera a následne angažoval z Chicaga iného útočníka Andrewa Shawa.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra AP, "Habs" získala za Ellera voľby v druhom kole draftu 2017 a 2018. Dvadsaťsedemročný severan, ktorý nazbieral v uplynulom ročníku v 79 zápasoch základnej časti 13 gólov a rovnaký počet asistencií, má ešte dva roky platnú zmluvu s priemerným zárobkom 3,5 milióna dolárov.

 

Canadiens na jeho miesto získali Shawa, ktorý je potenciálnym obmedzeným voľným hráčom a musia sa s ním ešte dohodnúť na zmluve. "Jastrabom" za neho obetovali dve voľby v 2. kole piatkového draftu, konkrétne 39. a 45. pozíciu. Shaw, ktorý má v zbierke majstrovský prsteň, strelil v minulej sezóne v drese Chicaga 14 gólov a pridal 20 asistencií v 78 dueloch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona