NHL: Montreal a Anaheim vedú v sériách už 2:0, Detroit vyhral v Bostone

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 08:01 • 2 min
NHL: Montreal a Anaheim vedú v sériách už 2:0, Detroit vyhral v Bostone

NEW YORK - Hokejisti Montrealu vedú vo štvrťfinálovej sérii play off Východnej konferencie zámorskej NHL nad Tampou Bay už 2:0 na zápasy, keď v noci na sobotu zvíťazili v druhom súboji na ľade Tampy Bay 4:1. V drese domácich odohral takmer 10 minút slovenský útočník Richard Pánik, do štatistík si zapísal mínusový bod, dve strely a dve trestné minúty.

slovakia

left justify in out

V bránke hostí opäť dostal príležitosť Carey Price, slovenský gólman kanadského tímu Peter Budaj mu kryl chrbát zo striedačky. Hostí k výhre dotiahol útočník Rene Bourque dvoma gólmi.
      

V ďalšej sérii medzi Bostonom a Detroitom lepšie vykročili hostia Red Wings, ktorí v TD Garden vyhrali 1:0. O výsledku rozhodol 3:01 minúty pred koncom riadnej hracej doby ruský útočník Pavel Dacjuk. Brankár hostí Jimmy Howard kryl všetkých 25 striel Bruins, v drese ktorých odohral kapitán Zdeno Chára vyše 22 minút a jeho spoluhráč a krajan Andrej Meszároš takmer 20 minút. Chára si zapísal mínusku a dve trestné minúty. Vo víťaznom tíme sa tešilo ďalšie slovenské duo Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo. Tatar odohral vyše 16 minút a raz sedel na trestnej lavici, Jurčo strávil na ľade vyše 12 minút.
      

V Západnej konferencii Anaheim doma opäť zvíťazil na Dallasom, po výhre 3:2 už vedie v sérii 2:0 na stretnutia.

výsledky play off NHL:


2. zápas štvrťfinále Východnej konferencie
 

Tampa Bay - Montreal 1:4
/na zápasy: 0:2/
1. zápas štvrťfinále Východnej konferencie
 

Boston - Detroit 0:1
/na zápasy: 0:1/
2. zápas štvrťfinále Západnej konferencie
 

Anaheim - Dallas 3:2
/na zápasy: 2:0/
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies