NHL: Mikko Koivu by mohol nastúpiť už vo štvrtok

NETKY.SK • 25 Február 2014, 09:13 • 2 min
NHL: Mikko Koivu by mohol nastúpiť už vo štvrtok

MINNESOTA - Fínsky útočník a zároveň kapitán hokejistov Minnesota Wild Mikko Koivu by nemal chýbať vo štvrtok v zostave svojho tímu na ľade Edmontonu. Skúsený stredný útočník nehral pre zlomený členok od 4. januára a z tohto dôvodu nepomohol Fínom k bronzovým medailám na zimných olympijských hrách v Soči. V pondelok si už ale prvý raz naplno zatrénoval so spoluhráčmi a podľa vlastných slov sa cítil na ľade veľmi dobre.

slovakia

left justify in out

“Každým dňom sa jeho zdravotný stav zlepšuje, je stále silnejší a silnejší. To je dobré znamenie,” povedal tréner Wild Mike Yeo pre webovú stránku Minnesoty. Yeo zároveň podotkol, že späť v súťažnom zápase sa Koivu objaví iba stopercentne pripravený. “Chceme ho mať naspäť zdravého pre celý zvyšok sezóny. Nechceme nič uponáhľať,” dodal Yeo obozretne. 

Tridsaťročný Koivu nazbieral v 44 zápasoch, ktoré odohral v tejto sezóne NHL, 35 bodov za 8 gólov a 27 asistencií. Wild sa po olympijskej prestávke predstavia vo štvrtok na ľade Edmontonu a v piatok vo Vancouveri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies