NHL: Mike Babcock sa ešte nerozhodol o budúcnosti

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 12:39 • 2 min
NHL: Mike Babcock sa ešte nerozhodol o budúcnosti

DETROIT - Doterajší tréner tímu zámorskej NHL Detroit Red Wings Mike Babcock sa zatiaľ nerozhodol o svojej hokejovej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný kanadský odborník viedol v predchádzajúcich desiatich sezónach klub Detroit Red Wings, po ročníku 2014/2015 skončila platnosť jeho zmluvy s "červenými krídlami". O služby Babcocka prejavili záujem konkurenčné mužstvá San Jose Sharks, Buffalo Sabres či Toronto Maple Leafs, v hre je aj jeho zotrvanie v Detroite. "Ešte v tom nemám jasno. Hovoril som s ľuďmi z klubov, pred definitívou sa ešte dohodnem s rodinou," povedal Babcock pre zámorské médiá.

 

Mike Babcock s Detroitom získal prestížny Stanleyho pohár v sezóne 2007/2008, darilo sa mu aj na medzinárodnom poli s kanadskou reprezentáciou. V máji 2004 ju priviedol k zlatu na MS v Česku, s výberom krajiny "javorového listu" vybojoval najcennejší kov aj na ZOH 2010 a 2014. Od februára je zatiaľ jediným trénerom, ktorý figuruje v Triple Gold Clube (zlato z MS aj ZOH a zisk Stanleyho pohára, pozn.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona