NHL: Meszároš sa vracia do zostavy Philadelphie

NETKY.SK • 29 Október 2013, 10:10 • 2 min
NHL: Meszároš sa vracia do zostavy Philadelphie

PHILADELPHIA - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš z Philadelphie sa v utorok proti Anaheimu opäť vráti do akcie.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcich piatich stretnutiach sa nedostal do nominácie trénera Craiga Berubeho a súboje sledoval len z tribúny. Hlavný kouč sa tentoraz rozhodol poslať do akcie Meszároša namiesto Švéda Erika Gustaffsona, ktorému posledné duely nevyšli podľa predstáv.

Meszároš v tejto sezóne odohral päť stretnutí, v ktorých strávil na ľade v priemere 19:17 min. "Bolo to ťažké obdobie. Tvrdo som trénoval a snažil sa udržať vo forme. Ostávalo mi len čakať na šancu a každého okolo presviedčať, že môžem hrať," povedal pre Delaware Online Meszároš. 

Dvadsaťosemročný rodák z Považskej Bystrice bol v minulých dňoch aj predmetom špekulácií o výmene. O zmene dresu sa v súvislosti s ním povráva už vyše roka. Meszároš naďalej ostáva vo Philadelphii a v klube od neho očakávajú zlepšené výkony. "Samozrejme, mal by som hrať oveľa lepšie. Zvyčajne, keď sa nevyhráva, musí prísť zmena," chápe dôvody posadenia na tribúny Meszároš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies