NHL: Meszároš s dvoma gólmi, Tatar rozhodol v nájazdoch o triumfe Detroitu

NETKY.SK • 19 Január 2014, 09:18 • 2 min
NHL: Meszároš s dvoma gólmi, Tatar rozhodol v nájazdoch o triumfe Detroitu

NEW YORK - V noci na nedeľu nedostal šancu ani jeden slovenský brankár.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Andrej Meszároš v noci na nedeľu opäť potvrdil momentálnu výbornú formu. 

V zápase zámorskej NHL medzi jeho Philadelphiou a NY Islanders sa blysol dvoma gólmi a prispel tak v triumfu Flyers 6:4. Meszároš sa strelecky presadil v úvodnej tretine za stavu 0:2 z pohľadu jeho tímu. V 15. minúte najprv znížil na rozdiel jedného gólu a o necelé štyri minúty svojím štvrtým presným zásahom v sezóne zariadil vyrovnanie. Za svoj výkon si vyslúžil honor druhej hviezdy stretnutia.

Z víťazstva sa tešil aj Detroit, ktorý na domácom ľade zdolal Los Angeles 3:2 pp a sn. 

O triumfe Red Wings rozhodol v nájazdoch slovenský útočník Tomáš Tatar. Šancu dostal aj jeho krajan Tomáš Jurčo, svoj pokus však nepremenil. 

Šiestu asistenciu v sezóne zaznamenal Tomáš Kopecký, jeho Florida ale prehrala na ľade Caroliny tesne 2:3 a zapísala si druhú prehru za sebou. 

V noci na nedeľu nedostal šancu ani jeden slovenský brankár. St. Louis bez Jaroslava Haláka prehral s Anaheimom 2:3. Montreal odišiel z Toronta s prehrou 3:5, Peter Budaj strávil duel na striedačke.



Výsledky:

Tampa Bay - San Jose 4:5, Ottawa - NY Rangers 1:4, Winnipeg - Edmonton 3:2 pp, Buffalo - Columbus 3:4 pp a sn, Carolina - Florida 3:2 /za hostí T. KOPECKÝ 0+1/, Detroit - Los Angels 3:2 pp a sn /za domácich T. TATAR rozh. sam. náj./, Philadephia - NY Islanders 6:4 /za domácich A. MESZÁROŠ 2+0/, Toronto - Montreal 5:3, Nashville - Colorado 4:5, Phoenix - New Jersey 3:2, St. Louis - Anaheim 2:3, Minnesota - Dallas 3:2 pp, Vancouver - Calgary 3:2 pp a sn



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona