NHL: Meszároš má smolu, pri návrate sa opäť zranil

NETKY.SK • 14 December 2014, 11:31 • 2 min
NHL: Meszároš má smolu, pri návrate sa opäť zranil

BUFFALO - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš sa v sobotu po šiestich vynechaných zápasoch pre otras mozgu vrátil do akcie v NHL, súboj Buffala proti Floride (4:3 po predĺžení) však napokon nedohral pre ďalšie zranenie.

slovakia

left justify in out

Zo zápasu musel odstúpiť po tom, ako ho v druhej tretine trafila do tváre strela Jonathana Huberdeaua. Sabres dohrávali duel s Panthers iba so štvoricou zdravých obrancov, pretože pri blokovaní pokusu Tomáša Fleischmanna sa zranil aj Josh Gorges.

 

"Ich stav budeme priebežne vyhodnocovať. Štart v ďalšom zápase je však veľmi otázny. Budeme si len držať palce, aby to dopadlo čo najlepšie," povedal tréner Sabres Ted Nolan pre denník Buffalo News. Jeho zverencov čaká najbližšie duel v pondelok proti Ottawe.

 

Meszároš má na konte v tejto sezóne sedemnásť duelov, v ktorých dosiahol tri asistencie. V sobotu stihol odohrať pätnásť striedaní a na ľade strávil 9:46 min.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies