NHL: Meszároš bude Buffalu chýbať pre zranenie hlavy

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 09:45 • 2 min
NHL: Meszároš bude Buffalu chýbať pre zranenie hlavy

BUFFALO - Slovenského hokejistu Andreja Meszároša čaká v zámorskej NHL menšia herná pauza. Obranca Buffala laboruje podľa zámorských médií s bližšie nešpecifikovaným zranením hlavy, ktoré utrpel v sobotňajšom zápase na ľade Washingtonu.

slovakia

left justify in out

Ako informoval denník Buffalo News, dvadsaťdeväťročného beka trafil do bočnej strany hlavy puk po strele Brooksa Orpika. Nešťastný moment sa udial už v treťom striedaní Meszároša, ktorý pobudol na ľade dokopy len 3 minúty a 5 sekúnd. Slovenský hokejista v pondelok vynechal tímový tréning rovnako ako ďalší zadák Buffala Zach Bogosian a podľa klubovej webstránky pravdepodobne vynechá stredajší duel s Torontom.

 

Otázne sú aj jeho štarty v ďalších zápasoch. Tímoví lekári budú jeho zdravotný stav priebežne monitorovať.

Meszároš, ktorý predbežne prisľúbil účasť na majstrovstvách sveta v ČR, odohral v prebiehajúcej sezóne za Buffalo 46 zápasov s bilanciou 3+6.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies