NHL: Medzi Getzlafom a Ovečkinom sa zaiskrilo

NETKY.SK • 16 Február 2015, 11:18 • 2 min
NHL: Medzi Getzlafom a Ovečkinom sa zaiskrilo

ANAHEIM - V nedeľu sa v hokejovej NHL poriadne iskrilo medzi hviezdami Anaheimu a Washingtonu Ryanom Getzlafom a Alexandrom Ovečkinom.

slovakia

left justify in out

Lídri svojich tímov sa dostali niekoľkokrát do konfliktných situácií a nechýbala ani hádka. Ovečkin súboj ovládol a priviedol Capitals dvoma gólmi, rovnakým počtom asistencií a viacerými vybojovanými presilovkami k výhre 5:3.

 

V prvej tretine spadol Ovečkin na ľad po tvrdom seknutí od Getzlafa. Kapitánovi Anaheimu sa nepáčilo narazenie od Rusa na mantinel i jeho pád po sekaní a pustil sa slovne do súpera. Hroziaci konflikt zažehnali rozhodcovia. V tretej tretine inkasoval kapitán Capitals ďalšiu sekeru od Andrewa Cogliana. 

"Nečakal som, že dnes bude filmovať a ukážkovo sa váľať po tomto zasranom ľade. Ospravedlňujem sa za tie ostrejšie výrazy, ale je to z jeho strany dosť trápne. Je skvelý hráč, dáva góly a tvorí hru. Ďalšie veci sú však trápne. Seká a potom, keď ideme doňho, ochotne spadne," tvrdil pre OC Register Getzlaf. 

 

 

Ovečkina obviňovali z filmovania zákrokov už v úvode sezóny po stretnutí s Montrealom. Ruská hviezda je známa svojou hrou do tela a fyzickým poňatím. Jeho tréner Barry Trotz býva častým kritikom filmovania hráčov na ľade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies