NHL: McLellan končí na poste trénera tímu San Jose Sharks

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 18:22 • 2 min
NHL: McLellan končí na poste trénera tímu San Jose Sharks

SAN JOSE - Vedenie klubu zámorskej hokejovej NHL San Jose Sharks sa dohodlo s trénerom Toddom McLellanom na ukončení spolupráce.

slovakia

left justify in out

 Informuje o tom oficiálny web "žralokov". Štyridsaťsedemročný McLellan viedol San Jose od leta 2008, teda sedem sezón. V ročníku 2014/2015 sa mu prvýkrát nepodarilo prebojovať sa s mužstvom do play-off, na postup do vyraďovacej časti strácali Sharks osem bodov.

 

"Chcem sa Toddovi a jeho tímu poďakovať za služby, ktoré pre organizáciu Sharks odviedli. Niekedy je zmena najlepší krok pre všetky strany, no nik nevezme to kvantum Toddovej práce pre klub," povedal generálny manažér klubu Doug Wilson. "San Jose bude mať vždy špeciálne postavenie pre mňa aj celú moju rodinu. Ďakujem všetkým, že mi dali šancu viesť tím NHL. Dohodli sme sa, že zmena je najlepším krokom aj pre mňa. Som pyšný na to, čo sa mi podarilo s klubom dosiahnuť za ostatných sedem rokov," poznamenal McLellan, ktorý v máji povedie kanadskú reprezentáciu na seniorskom svetovom šampionáte v Česku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies