NHL: McDavid si poranil rameno, Oilers bude dlhšie chýbať

NETKY.SK • 4 November 2015, 09:18 • 2 min
NHL: McDavid si poranil rameno, Oilers bude dlhšie chýbať

EDMONTON - Kanadský hokejový klub Edmonton Oilers prišiel o mladého útočníka Connora McDavida. Hviezdny nováčik si v nočnom zápase NHL proti Philadelphii Flyers poranil rameno a podľa trénera Todda McLellana ho čaká dlhšia pauza.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal 1:44 minúty pred koncom druhej tretiny. McDavid sa rútil z ľavej strany na bránku súpera, ale po kontakte s obrancami "letcov" Brandonom Manningom a Michaelom Del Zottom stratil rovnováhu a nepríjemne narazil na zadný mantinel. Na striedačku odišiel sám a zostal do konca tretiny sedieť medzi spoluhráčmi, ale do zápasu sa už nevrátil.

 

"Utrpel zranenie hornej časti tela, ktoré ho vyradí na dlhšiu dobu. Absolvuje ešte lekárske vyšetrenia, ale je jasné, že bude dlhšie mimo," povedal McLellan pre nhl.com. "Bola to normálna hokejová situácia. Ako vždy išiel priamočiaro, vo veľkej rýchlosti a odvážne smerom do bránky. Tam sa dostal do kontaktu s protihráčmi. Neviem či stratil rovnováhu, v každom prípade to bolo nešťastné," dodal.

 

Osemnásťročný McDavid, ktorý bol tohtoročnou draftovou jednotkou, mal skvelý vstup do NHL. V 13 zápasoch nazbieral 12 bodov za 5 gólov a 7 asistencií a stal sa najlepším nováčikom mesiaca október.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies