NHL: Maródka Dallasu sa rozširuje, Stars majú zranených 7 útočníkov

NETKY.SK • 25 Október 2016, 10:20 • 2 min
NHL: Maródka Dallasu sa rozširuje, Stars majú zranených 7 útočníkov

DALLAS - Náročným obodobím prechádza klub NHL Dallas Stars, ktorý má aktuálne na listine zranených hráčov až siedmich útočníkov. Tréner "hviezd" Lindy Ruff sa pre zámorské médiá vyjadril, že sa s podobnou situáciou ešte nestretol.

slovakia

left justify in out

Naposledy lazaret rozšíril elitný center Jason Spezza, ktorý nedokončil pondelkový tréning Stars a je otázne, či nastúpi na najbližší zápas proti Winnipegu. "Neviem, ako dlho bude Spezza pauzovať. Je to pre mňa nemilé prekvapenie," povzdychol si Ruff. Obnovené zranenie slabín vyradilo aj českého krídelníka Aleša Hemského. "Je tiež mimo hry. Opäť utrpel to isté zranenie. Nemyslím si, že bol pripravený nastúpiť, chcel však hrať," dodal tréner.

 

Na listine zranených hráčov sú v Dallase okrem Spezzu a Hemského aj ďalší útočníci Patrick Sharp, Patrick Eaves, Jiří Hudler, Cody Eakin a Mattias Janmark. Vedenie klubu tak bolo nútené doplniť súpisku hráčmi z farmárskeho tímu Texas Stars (AHL). Absencie opôr sa už začínajú neblaho podpisovať pod výsledky mužstva, Stars predošlé dve stretnutia proti Colombusu a Los Angeles prehrali. "Musíme sa zomknúť a prekonať to," dúfa obranca Dan Hamhuis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona