NHL: Marinčina obrali o gól, pripísali ho hráčovi zo striedačky

NETKY.SK • 13 Január 2014, 12:17 • 2 min
NHL: Marinčina obrali o gól, pripísali ho hráčovi zo striedačky

CHICAGO - Slovenského obrancu Martina Marinčina v nedeľu v noci obrali rozhodcovia o premiérový presný zásah v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Tím 21-ročného beka Edmonton Oilers v zápase na ľade Chicaga vyrovnal v 32. min kurióznym gólom na 2:2, keď si domáci útočník Patrick Kane dal vlastný gól do prázdnej bránky pri signalizovanom vylúčení hráča súpera. Arbitri presný zásah prisúdili Boydovi Gordonovi, ktorý sa podľa nich ako posledný dotkol puku z hokejistov Oilers. Opakované zábery však ukázali, že v čase gólu nebol na ľadovej ploche. Televízny záznam však odhalil, že ako posledný "olejár" sa dotkol puku korčuľou košický odchovanec Marinčin. Potvrdil to aj web NHL. Ligový nováčik si v zápase pripísal dva plusové body.

Ak vedenie súťaže nepristúpi so spätnou platnosťou k zmene štatistík, Marinčin si na premiérový presný zásah v NHL ešte bude musieť počkať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies