NHL: Marinčin predĺžil kontrakt s Torontom

NETKY.SK • 2 Júl 2018, 09:39 • 2 min
NHL: Marinčin predĺžil kontrakt s Torontom

TORONTO - Slovenský hokejový obranca Martin Marinčin predĺžil kontrakt s tímom zámorskej NHL Toronto Maple Leafs o jednu sezónu, počas ktorej si zarobí 800-tisíc amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný bek odohral väčšinu uplynulého ročníka v drese záložného tímu "javorových listov" Toronto Marlies, s ktorým získal Calder Cup určený pre víťaza American Hockey League (AHL). Za Marlies odohral 52 duelov základnej časti AHL, v ktorých získal 20 kanadských (4+16) a 35 plusových bodov, v play-off pridal 20 stretnutí a v nich nazbieral 7 kanadských bodov (1+6) a 8 plusiek.

 

Košický rodák vo svojej kariére nastúpil za Toronto a Edmonton v 177 zápasoch základnej časti NHL, nazbieral v nich 25 bodov (3+22). Slovensko reprezentoval na dvoch svetových šampionátoch a na OH 2014 v Soči. Maple Leafs okrem neho podpísali kontrakt aj s útočníkmi Joshom Joorisom, Adamom Cracknellom a obrancom Jordanom Subbanom. Informáciu priniesla oficiálna stránka Maple Leafs.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies