NHL: Marchand s otrasom mozgu, Chárov návrat otázny

NETKY.SK • 12 Október 2015, 12:07 • 2 min
NHL: Marchand s otrasom mozgu, Chárov návrat otázny

BOSTON - Útočník Bostonu Brad Marchand utrpel v sobotňajšom domácom zápase hokejovej NHL proti Montrealu (2:4) otras mozgu a termín jeho návratu na ľadové plochy nie je známy.

slovakia

left justify in out

 "Bude to závisieť od toho, ako rýchlo sa dokáže zotaviť," povedal v nedeľu pre oficiálnu stránku Bruins tréner Claude Julien. Dvadsaťsedemročný ľavý krídelník sa zranil v tretej tretine súboja, keď dostal lakťom do hlavy od Dala Weisa. Z ľadu mu pomáhali spoluhráči a do stretnutia sa už nevrátil.

 

Boston sa momentálne trápi so zraneniami, chýbajú mu aj dvaja elitní obrancovia Zdeno Chára a Dennis Seidenberg. Slovenský bek v nedeľu trénoval a je otázne, či sa predstaví v pondelok proti Tampe Bay. "Ešte sme sa nerozhodli. Stane sa tak po porade s tímom lekárov. Ak mu nedovolia nastúpiť, počkáme ešte niekoľko dní. Je to o tom, aby sme neriskovali prípadné obnovenie zranenia. Zdeno je veľmi tolerantný, pokiaľ ide o bolesť. Je to tvrdý chlapík," dodal Julien. Informácie pochádzajú z oficiálneho webu NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies