NHL: Manažér Ken Holland pokračuje v Detroite

NETKY.SK • 14 August 2014, 18:29 • 2 min
NHL: Manažér Ken Holland pokračuje v Detroite

DETROIT - Klub zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings sa dohodol s generálnym manažérom a viceprezidentom Kenom Hollandom na pokračovaní spolupráce o ďalšie štyri roky.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web "červených krídel". Päťdesiatosemročný Holland je súčasťou organizácie Red Wings už dlhých 30 rokov, post generálneho manažéra zastáva od leta 1997. Pod jeho vedením získal Detroit trikrát cenný Stanleyho pohár, na štvrtom sa podieľal ako asistent generálneho manažéra. Vo februári 2014 manažérsky viedol kanadskú reprezentáciu pri obhajobe olympijského zlata v Soči. "Ken je neoddeliteľnou a veľmi dôležitou súčasťou klubu pri jeho úspechoch v ostatných dekádach," uviedol Mike Ilitch, majiteľ Red Wings. Mike dovedna s bratom Marianom vlastnia Detroit od roku 1982. Obaja sú potomkami macedónskych imigrantov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies