NHL: Malkin skóroval prvý raz od marca, Pittsburgh vyhral

NETKY.SK • 16 Október 2015, 10:28 • 2 min
NHL: Malkin skóroval prvý raz od marca, Pittsburgh vyhral

PITTSBURGH - Strelecky prebudený Jevgenij Malkin, nepriestrelný Marc-André Fleury a premiérová trefa nováčika Daniela Spronga lemovali cestu hokejistov Pittsburghu za prvým víťazstvom v novej sezóne NHL.

slovakia

left justify in out

Prišlo vo štvrtok proti Ottawe (2:0), až vo štvrtom stretnutí ročníka. "Prehrali sme prvé tri zápasy. Žarty bokom. Pochopili sme, že takto to ďalej nepôjde. Myslím si, že celý tím hral pozorne a každé jedno striedanie bolo z našej strany lepšie," citoval server nhl.com Malkina. Dvadsaťdeväťročný ruský center sa strelecky presadil prvý raz od 6. marca. "Dlho som neskóroval, v závere základnej časti minulej sezóny ani v play-off. Cítil som trochu tlak. Keď strieľate góly, je to ľahké, nechýba vám sebadôvera," dodal podľa AP.


Brankár Fleury kryl všetkých 22 striel Senators, dosiahol 39. čisté konto v kariére a vyhlásili ho za druhú hviezdu duelu. "Dobrý pocit. V predchádzajúcich zápasoch sa mi zdalo, akoby sme sa trochu hľadali. Teraz sme od začiatku do konca ukazovali, ako vieme hrať," povedal kanadský gólman. Penguins sú s dvoma bodmi na 10. priečke vo Východnej konferencii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona