NHL: Majitelia klubov očakávajú protinávrh NHLPA

NETKY.SK • 31 August 2012, 11:11 • 2 min
NHL: Majitelia klubov očakávajú protinávrh NHLPA

NHL Majitelia klubov očakávajú protinávrh NHLPA - Hokej Rokovania o novej kolektívnej zmluve medzi majiteľmi klubov zámorskej hokejovej NHL a hráčskou asociáciou (NHLPA) sú do piatka pozastavené. Očakáva sa, že v posledný deň pracovného týždňa vyrukujú so

slovakia

left justify in out

imgRokovania o novej kolektívnej zmluve medzi majiteľmi klubov zámorskej hokejovej NHL a hráčskou asociáciou (NHLPA) sú do piatka pozastavené. Očakáva sa, že v posledný deň pracovného týždňa vyrukujú so svojim protinávrhom predstavitelia NHLPA.
      Výkonný riaditeľ NHLPA Donald Fehr pôvodne dúfal, že hráči predostrú svoje požiadavky už vo štvrtok, no potrebovali viac času na preštudovanie finančných informácií, ktoré im poskytli v stredu majitelia klubov. "Dúfame, že nami ponúknutý zmysluplný návrh nám pomôže pohnúť sa vpred. Cítime, že sme sa začiatkom týždňa vydali správnou cestou a veríme, že aj druhá strana urobí ústretový krok," uviedol vicekomisár NHL Bill Daly.
      Majitelia klubov požadujú zníženie príjmov pre hráčov z pôvodných 57 percent na 46 percent a to aj napriek tomu, že najprestížnejšia hokejová liga na svete zaznamenala v uplynulej sezóne rekordné tržby vo výške 3,3 miliardy dolárov.
      Súčasná kolektívna dohoda vyprší 15. septembra. Ak sa dovtedy obe zúčastnené strany 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies