NHL: MacDonald vo Philadelphii s multimiliónovou zmluvou

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 10:04 • 2 min
NHL: MacDonald vo Philadelphii s multimiliónovou zmluvou

PHILADELPHIA - Počas minulosezónnej výluky v zámorskej hokejovej NHL hral kanadský obranca Andrew MacDonald v českom treťoligovom Sokolove či extraligových Karlových Varoch, v utorok predĺžil zmluvu s klubom Philadelphia Flyers o šesť rokov v hodnote 30 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bek sa stal súčasťou organizácie "letcov" v marci tesne pred uzávierkou prestupov, keď prišiel z konkurenčného mužstva New York Islanders. V nasledujúcom ročníku zarobí MacDonald 4,25 milióna USD a v každej nasledujúcej sezóne o štvrť milióna viac. V súčasnosti je jeho ročný plat 575-tisíc dolárov. V 82 tohtosezónnych dueloch mal najlepšie blokujúci hráč celej súťaže bilanciu 4 presné zásahy a 24 asistencií, vo Philadelphii si z toho pripísal štyri gólové prihrávky v devätnástich zápasoch.

Správu priniesol oficiálny web klubu Philadelphia Flyers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies